Novosti
Brian Austin Green:

ne zanima ga što drugi misle

Brian Austin Green: "Ako naš sin želi nositi haljine, neka ih nosi'

Najstariji sin popularnog glumca i kolegice mu Megan Fox često voli odjenuti haljine, što je kod nekih izazvalo javno negodovanje.

Brian Austin Green, zvijezda hit serije devedesetih "Beverly Hills, 90210" sa suprugom Megan Fox ima tri prekrasna sina. Najstariji Noah, koji će uskoro navršiti 5 godina, voli se kostimirati i nositi haljinice, što su mnogi osudili. No, ponosnog tatu tuđe mišljenje o njegovom sinu nimalo ne zanima. "Čuo sam kako su neki negodovali jer su ga vidjeli u haljinici. I njihovo me mišljenje ni najmanje ne zanima. On ima 4 godine i ako želi nositi haljinice, neka ih nosi", rekao je Green u nedavnom intervjuu. 

"I haljine i naočale i papuče... bilo što. To je njegov život, njegova odjeća, ne moja. On ima 4, 5 godina, i sad se treba zabavljati. On nikome ne nanosi štetu ako želi odjenuti haljinu." 

Green je ispričao i kako ga je malo strah imati još jedno dijete. Uz tri sina s Megan, Green ima i 15-godišnjeg Kassisa iz prethodne veze. "Zabrinut sam da bi i sljedeći pokušaj opet mogao donijeti dječaka", rekao je. "Ne znam jesam li spreman za petog." No iskreno i silno, Green se nada tatinoj princezi: "Želim curicu", rekao je Green. "Ja stvarno želim curicu."

 

I miss being young :)

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on Nov 16, 2016 at 7:57pm PST

Megan Fox je u prošlotjednom intervjuu komentirala: "Ne ciljamo na curicu", kazala je i nastavila "Znam da Brian želi curicu, ali mislim da su curice puno veći izazov, ako uzmete mene za primjer.“ 

Briana Austina Greena gledajte u humorističnoj seriji „Kontrola bijesa“ od ponedjeljka do petka nakon ponoći na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!