Novosti
Mirjana Mikulec i RTL vas pozivaju na svečano otvorenje 'InDizajn – festivala modernog doma'

Vidimo se!

Mirjana Mikulec i RTL vas pozivaju na svečano otvorenje 'InDizajn – festivala modernog doma'

Četvrtak, 14. rujna u 11 sati rezervirajte za svečano otvorenje drugog izdanja velikog sajma interijera. Jedna od najutjecajnijih i najinspirativnijih dizajnerica interijera Mirjana Mikulec u suradnji s RTL-om po drugi put organizira ‘InDizajn – festival modernog doma’ te vas ovom prilikom pozivamo da nam se pridružite i zakoračite u kreativni svijet interijera, gdje vas očekuju mnoge inovacije i bogata ponuda izlagača.

Od 14. do 17. rujna Arena Zagreb postaje mjesto svakog ljubitelja uređenja interijera. Brojni su razlozi zašto posjetiti ovogodišnji ‘InDizajn – festival modernog doma’.  Tijekom čak četiri dana, na 5000m2 izložbenog prostora okupit će se više od 70 izlagača iz sfere opremanja doma, od proizvođača i trgovaca za opremanje interijera do renomiranih stručnjaka i arhitekata. Uz već etablirana imena, sajmu će prisustvovati mladi umjetnici te hrvatski produkt-dizajneri. Osim same izložbe, sajam donosi i niz predavanja uglednih inozemnih te domaćih arhitekata.

“Jako sam uzbuđena, ove godine sajam je veći u svakom smislu - okupili smo još veći broj izlagača s najrazličitijim asortimanom, brojne vrijedne nagrade i doveli niz uglednih inozemnih predavača. Sigurna sam da će svatko pronaći nešto za sebe i nadam se što većem broju posjetitelja” – kazala je Mikulec, koja očekuje da taj broj prijeđe 20.000.

Posjetitelji će na sajmu imati priliku pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije te mnoge zanimljive detalje. Ako do sada niste pronašli razlog za dolazak, onda će vas zasigurno privući brojni festivalski popusti, kao i nagradna igra s bogatim fondom nagrada. Najsretniji posjetitelj osvojit će opremanje jedne prostorije u vrijednosti 50 000 kuna pod pokroviteljstvom Erste banke.

Organizatori su pripremili mnoga iznenađenja i zanimljivu ponudu koju ne smijete propustiti. Dan otvorenja samo što nije stigao - vidimo se u Areni Zagreb na ‘InDizajn – festivalu modernog doma’!

 

Izdvojeno

Reci što misliš!