Novosti
Misteriozni brat Andrewa i Jonathana Scotta
Twitter

JAMES DANIEL

Misteriozni brat Andrewa i Jonathana Scotta

Popularna braća Scott imaju starijeg brata Jamesa Daniela, poznatijeg pod imenom JD Scott. Iako nije krenuo stopama svoje braće i stekao svjetsku slavu, stariji brat Scott ima zanimljivu biografiju.

James Daniel, rođen 1976. godine najstarije je dijete u obitelji Scott. Dok su njegova braća krenula u vlastiti posao i sa željom da budu pod svjetlima reflektora, on se odlučio za nešto drugačiji stil života.

Nekoliko puta pojavio se u emisiji “Američki zabavni parkovi”, u kojoj J. D. Scott obilazi najbolje američke zabavne parkove u potrazi za novim uzbuđenjima. Ambasador je udruge “World Vision”, isto kao i njegova mlađa braća blizanci. Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica koje niste znali o najstarijem bratu obitelji Scott.

1. JD Scott pravi je umjetnik. Piše članke, snima šaljive videoklipove, smišlja razne nastupe i odličan je imitator slavnih osoba. U Las Vegasu prerušio se u Davida Bowieja. Veliki je majstor u maskiranju i to ga veseli.

2. Živi u Las Vegasu, te je inspirirao svoju braću da ulože i preurede kuću u gradu. Osim toga, njegovo srce osvojila je Annalee Belle, model i make up umjetnica. Često na društvenim mrežama objavljuje zanimljive činjenice i dogodovštine iz njihova privatog života.

3. Na Facebook stranici priznao je fanovima kako ima tetovažu koju je napravio sa 17 godina, nakon nekoliko čaša piva. To je bio samo prvi korak jer danas ima preko 11 tetovaža.

4. Najdraže jelo mu je pizza, ali bez gljiva! Za gljive kaže da su mu smrtni neprijatelji. Osim pizze, veliki je fan Subway sendviča.

5. Veliki je obožavatelj hokeja, a klub za koji navija svim srcem je “Vancouver Canucks”.

6. Svoj talent i beskonačnu maštu pokazuje svake godine tako što zajedno sa svojom djevojkom napravi kalendar. Svaki mjesec donosi drugačiju fotografiju i novu ulogu. Ove godine za mjesec siječanj pozirali su kao Ken i Barbie.

Čini se da obitelj Scott krasi smisao za humor i zabavu. Dok Drew i Jonathan gledaju svijet na ozbiljan način, James Daniel od svakog svog dana pravi show i čini svijet zabavnim.

Hoće li i danas braća Scott uspjeti nagovoriti klijente da kupe i prodaju nekretninu, saznajte već u 17:20 na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!