Novosti
Tada se nisu poznavali, a danas imaju dvoje djece

MILA I ASHTON

Tada se nisu poznavali, a danas imaju dvoje djece

Prošlo je skoro dvadeset godina od njihova prvog susreta. Tada nisu mogli ni zamisliti da će jednog dana biti u braku i imati dvoje djece.

“Lude sedamdeste”, humoristična serija koja je spojila Ashtona Kutchera kao Michaela Kelsa i Milu Kunis kao Jackie Burkhart, ostala im je u lijepom sjećanju. Iako su tada glumili ljubavni par, među njima nije bilo nikakve privlačnosti.

Tek puno godina kasnije, točnije 2012. godine,  zaiskrilo je između Mile i Ashtona. Ubrzo su postali omiljeni holivudski par.

Par je u braku dvije godine, a osim kćeri Wyatt, nedavno su dobili i sina Dimitrija. Zanimljivom objavom na Instagramu oduševili su vjerne obožavatelje. Devetomjesečnom sinčiću obukli su majicu s likom Kelsa i Jackie iz spomenute serije. “Da, ovo je današnji outfit mog sina!”, napisao je Ashton na društvenoj mreži.

 

Yes,this Is my son's outfit today. #that70sshow #kelsoandjackieforever

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Sep 11, 2017 at 8:10am PDT

Iako se serija “Lude sedamdesete” prestala emitirati prije 11 godina, Ashtona i Milu možete pratiti u nekim drugim ulogama, i to na RTL-u.

Prelijepu Milu Kunis gledajte u urnebesnoj komediji “Ted” u subotu, 16.rujna s početkom u 22:00 na RTL-u, a Ashtona pratite radnim danom u humorističnoj seriji “Dva i pol muškarca” u kasnovečernjem terminu na RTL 2.

Izdvojeno

Reci što misliš!