Novosti
Glumica Jena Malone progovorila o depresiji
Instagram

NIJE JOJ LAKO!

Glumica Jena Malone progovorila o depresiji

Zvijezda filma “Igre gladi” na društvenim mrežama javno je progovorila o postporođajnoj depresiji.

Majčinstvo nije jednostavno. S tim bi se složila i glumica Jena Malone, koja je nakon rođenja sina pala u depresiju. Tridesetdvogošinja majka javno je napisala: “Nemam ništa lijepo za reći, osim da je ova borba stvarna.”  Jednostavno, glumica se ne osjeća psihički dobro.

Podsjetimo, od kad je rodila, sin Odi Mountain preokrenuo je cijeli njezin život. U studenom je na svom blogu napisala kako je neaktivna na društvenim mrežama od kad je rodila. “Jednostavno nemam više vremena toliko. Stvari koje su mi se činile prije njegova rođenja važne, danas, nakon što je došao na svijet, osjećam da više nisu bitne”, napisala je Jena na svom blogu.

“Znam da nisam sama u ovome. Pretpostavljam da sam morala ovo podijeliti, u nadi da ću biti primijećena i da se neću osjećati usamljeno”, napisala je pored fotografije. Brojni fanovi pružili su joj podršku pišući u komentarima kako su oni doživjeli veliku promjenu u životu kad su dobili dijete.

Jena nije prva majka koja se borila s ovim problemom. Veliku bitku s depresijom nakon rođenja kćeri Lune vodila je i holivudska glumica Chrissy Teigen.

Jenu gledajte već ovu subotu, 16. rujna  u filmu”Spašeni!” na RTL-u u 11:20.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!