Novosti
Zvijezde filma 'Briljantin' najbolji su prijatelji već gotovo 40 godina
Profimedia

JOHN TRAVOLTA I OLIVIA NEWTON JOHN

Zvijezde filma 'Briljantin' najbolji su prijatelji već gotovo 40 godina

Upoznali su se na setu jednog od najpopularnijih filmova svih vremena, a druže se i danas!

Godine 1978. John Travolta i Olivia Newton John, popularni Danny i Sandy, bili su najveće tinejdžerske zvijezde na svijetu. Film 'Briljantin' oborio je sve rekorde, a pjesme iz tog poznatog mjuzikla pjevaju i današnje generacije.

Olivia i John upoznali su se na setu i odmah kliknuli, a njihovo prijateljstvo, zahvaljujući intenzivnoj suradnji na filmu i velikom uspjehu koji je uslijedio, traje i danas. I filmska je ekipa nebrojeno puta naglasila kako su se glumci na setu izvrsno slagali, a kemija među njima bila je nevjerojatna.

''Obožavam Oliviu. Zajedno smo dijelili megauspjeh koji je film postigao i to nas je najviše zbližilo. 'Briljantin' je jedan od najvećih glazbenih filmova u povijesti i ta se činjenica ne može tek tako izbrisati', izjavio je John.

Usprkos brojnim obavezama i snimanjima, 68-godišnja Olivia i 63-godišnji John trude se ostati u kontaktu. ''Trudimo se viđati barem dvaput godišnje, a poruke i pozive razmjenjujemo kad god možemo'', ispričala je Olivia.

Olivia i John surađivali su i nakon spomenutog mjuzikla. Godine 1983. zajedno su glumili u filmu 'Two of a Kind', a to je nakon 'Briljantina' bio drugi film u kojem su glumili ljubavni par. Godine 2012. zajedno su snimili božićni album s nekim od najvećih hitova svih vremena.

'Briljantin' možemo doista smatrati bezvremenskim klasikom koji je spojio generacije gledatelja, a zanimljivo je kako će 2018. godine film proslaviti 40. godišnjicu.

Olivia Newton John otkrila je kako tim povodom ekipa sprema veliko iznenađenje za sve obožavatelje. ''John i ja ponovno ćemo, bar nakratko, biti Danny i Sandy, no zasad ne smijem otkriti previše'', izjavila je Olivia.

''Mnogi nam ljudi i danas prilaze i sa suzama u očima govore da su 'Briljantin' pogledali bezbroj puta i da smo im Olivia i ja idoli iz mladosti. To je doista neprocjenjivo. Mislim da su takvi trenutci najljepši dio glumačkog posla'', naglasio je Travolta.

Johna Travoltu gledajte u kriminalističkom filmu 'Ubojite namjere' u subotu u 00:35 sati na RTL-u. 

Izdvojeno

Reci što misliš!