Novosti
Pogledajte kako izgleda luksuzna farma koju prodaje slavni Johnny Depp
Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Pogledajte kako izgleda luksuzna farma koju prodaje slavni Johnny Depp

Poznato je da je Johnny Depp vlasnik nekoliko luksuznih nekretnina, a jednu od njih ovih dana pokušava prodati.

Čini se kako je seoski život ipak premiran za holivudsku zvijezdu Johnnyja Deppa. Slavni glumac, naime, ovih dana prodaje nekoliko svojih nekretnina. Osim vile u Francuskoj i nekoliko stanova u Los Angelesu, na popisu se našla i ogromna farma u Kentuckyju.

Riječ je o posjedu udaljenom nekoliko kilometara od grada Lexingtona u sklopu kojeg se nalaze vila od 6 000 kvadratnih metara, gostinjska kuća, bazen i nekoliko vrhunskih prostora za konje, a cijelo je zemljište opskrbljeno automatskim sustavom za navodnjavanje.

Poznato je kako je ekscentrični glumac odrastao okružen farmama konja u rodnom Kentuckyju pa je kupnja jedne takve slične farme bila logičan potez. Navedeni je posjed Johnny kupio majci 1995. godine za samo 950 000 dolara. Prodao ju je šest godina kasnije, a zatim ju ponovno kupio 2005. godine za dvostruko veću cijenu. Glumac je godinama ulagao u nekretninu i uređivao je prema majčinim željama, a ona je u njoj živjela do svoje smrti u svibnju 2016. godine.

Glavna kuća izgleda doista impresivno! Unutar nje nalazi se šest spavaonica, sedam kupaonica, nedavno obnovljena kuhinja, dnevna soba, blagovaonica s barom, soba za druženje i solarij.  

Sobe krasi mnoštvo detalja, drveni podovi, skupocjeni namještaj, ugrađeni kamini te police s knjigama koje se protežu duž cijeloga zida.

Početna prodajna cijena u prosincu prošle godine iznosila je 3,4 milijuna dolara, a sada je spuštena na 2,9 milijuna te stavljena na aukciju koja će se održati 15. rujna.

Johnnyja Deppa gledajte u filmu 'Usamljeni osvetnik' u nedjelju u 20 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!