Novosti
I TV program je u tvojim rukama: Odaberi koji film želiš gledati na RTL-u!

RTL i VIPNET

I TV program je u tvojim rukama: Odaberi koji film želiš gledati na RTL-u!

Koliko puta ste poželjeli sami kreirati TV sadržaj kojeg gledate? RTL i Vipnet vam omogućuju baš to – sami birate film kojeg želite gledati jer sve je u vašim rukama. Od ponedjeljka, 9. listopada, do četvrtka, 12. listopada u 23:59 sati možete birati koji od tri ponuđena filma želite gledati u subotu, 14. listopada u udarnom terminu.

Filmovi koje vam RTL i Vipnet nude ovog tjedna su:

Madagaskar - zasigurno jedan od najboljih filmova animiranog žanra posljednjih nekoliko godina, u kojima je rečeni žanr doista doživio velik broj uspješnih naslova. Odlična animacija, izvedena brigom o najsitnijim detaljima, u zabavnu je cjelinu s mudrim poukama ujedinjena radom redatelja Erica Darnella i Toma McGratha, te obogaćena u originalnoj verziji sjajnom glasovnom sinkronizacijom vodećih holivudskih komičara kao što su Ben Stiller, David Schwimmer, Jada Pinket Smith i Chris Rock, u ulogama glavnih likova, te Sacha Baron Cohen i Cedric the Entertainer u ulogama sporednih likova. U sinkroniziranoj verziji namijenjenoj za najmlađe Hrvate simpatičnim životinjama glasove su podarili Boris Mirković, Ozren Grabarić, Drago Utješanović i Zrinka Cvitešić.

Koji film želite gledati u subotu, 14. listopada, na RTL-u?

Rezultati
  • Madagaskar   7307 (47%)
  • Čin hrabrosti   2642 (17%)
  • Posljednja pjesma   5526 (36%)
Vrati se na glasanje

Čin hrabrosti - primjer filma u kojem glavne uloge tumače pravi marinci, koji u utrci s vremenom pokušavaju zaustaviti teroristički napad na Ameriku. Naime, sa svakom završenom misijom američki vojni odred, koji se naziva Bandito, otkriva još jedan dio slagalice koja ih vodi do konačnog cilja – sprječavanja terorističkog čina nesagledivih posljedica. Na granici s Meksikom dolazi do obračuna te, iako se čini da će sile zla prevladati, vod sastavljen od hrabrih marinaca ne pomišlja na uzmak niti predaju.

Posljednja pjesma – film je nastao prema romanu Nicholasa Sparksa „The Last Song“, a glavnu ulogu tumači Miley Cyrus, koja se  proslavila u ulozi Hannah Montane, dok je njezin partner u filmu Liam Hemsworth. Veronica (Miley Cyrus) je nekoć pod mentorstvom oca, profesora klavira, bila pravi svirački virtuoz, talentirana djevojka koja je puno obećavala u glazbenom svijetu. S ocem nije razgovarala niti je za klavir sjela od dana kada ju je napustio. Steve je dobio priliku ponovno se zbližiti s kćerkom kada je majka Kim (Kelly Preston), zajedno s mlađim bratom Jonahom (Bobby Coleman) pošalje ocu na ljetovanje. Od prvog dana s ocem, Veronica je mrgodna i prkosi svima oko sebe, pa čak i zgodnom Willu Blakeleeu (Liam Hemsworth).

Vipnet vam omogućuje da glasate koji film želite gledati, a onaj koji u našoj anketi osvoji najviše vaših glasova emitirati će se u subotu, 14. listopada na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!