Novosti
Kako izgleda idealan dan Mile Kunis?
AP Images

Crtići i pidžama

Kako izgleda idealan dan Mile Kunis?

Milu Kunis možda smatramo poznatom holivudskom zvijezdom, no neki segmenti njezina života nisu nimalo glamurozni, a njoj to uopće ne smeta!

Upravo je tu činjenicu dokazala u nedavnom intervjuu kad joj je novinar zadao zadatak da opiše svoju verziju savršenog dana.

''Moj idealan dan započeo bi buđenjem oko 7 sati pokraj moga supruga. Zatim bih djeci napravila doručak, a onda bismo zajedno gledali crtiće i čitav dan proveli u pidžami. Popodne bismo ih Ashton i ja odveli u zoološki vrt ili vodeni park'', ispričala je Mila i dodala, ''i ono najvažnije – paparazzi ne bi postojali! To bi zbilja bio idealan dan!''

Mila i Ashton zajedno imaju dvoje djece – trogodišnju kćer Wyatt Isabelle i jednogodišnjeg sina Dimitrija Portwooda. Glumica ističe kako su joj djeca potpuno promijenila pogled na svijet.

''Majčinstvo mi je pokazalo koliko sam često prije znala biti sebična i dizati uzbunu oko malih stvari. Sada često padam s nogu od umora, ali nije me briga. Moja su djeca zdrava i sretna, a onda sam i ja sretna!'', ističe.

Mila naglašava kako se i dalje bori s negativnim osjećajima koji su je pratili na početku karijere, no nakon rođenja djece počela je više raditi na sebi.

''Previše sam analizirala stvari i bila jako dramatična. Čak i kad se stvari ne bi činile toliko lošima, u mojoj glavi sve je izgledalo katastrofalno. Ponekad bih došla kući s posla i poželjela odustati od svega. Danas pokušavam te negativne osjećaje pretvoriti u nešto pozitivno. I ljutnju sam počela shvaćati na taj način. Ona nas često može motivirati da se potrudimo i budemo još bolji.''

Milu Kunis gledajte u filmu ''Knjiga iskupljenja'' u četvrtak u 23 sata na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!