Novosti
Gdje je danas i što radi Baby iz ‘Prljavog plesa’?

NAKON 30 GODINA

Gdje je danas i što radi Baby iz ‘Prljavog plesa’?

Film iz 1987. godine proslavio je glumce Jennifer Grey i Patricka Swayzeja. Tada mlada glumica nije mogla ni sanjati da će film u kojem je utjelovila lik Baby Houseman polučiti ogroman uspjeh i postati nezaboravan romantični klasik među filmovima

Iako prvotno nije bila zainteresirana, upravo je Patrick Swayze bio taj koji je nagovarao Jennifer da prihvati ulogu Baby Houseman za koju su se borile i Sarah Jessica Parker i Sharon Stone. Zanimljiva je činjenica kako je Sarah Jessica Parker udana za Matthewa Brodericka, tadašnjeg Jenniferinog dečka.

Za razliku od Patricka, Jennifer je nakon filma glumačku karijeru ostavila po strani. Splet životnih okolnosti jednostavno ju je dotukao. Prva tragedija koja joj se dogodila bila je prometna nesreća s dečkom  Matthewom Broderickom uoči same premijere filma. U toj prometnoj nesreći dvije osobe su poginule, a Jennifer se jako teško nosila s tim, pala je u depresiju i povukla se iz javnog života.

Nakon nekoliko godina dijagnosticiran joj je rak štitnjače, ali glumica je uspjela pobijediti ovu okrutnu bolest.Jennifer Gray danas ima 57 godina i zajedno s obitelji živi u Los Angelesu. Godine  2001. udala se za glumca Clarka Gregga s kojim ima 17-godišnju kći Stellu. Obožavatelji ju mogu gledati u seriji “Red Oaks”.

Zgodnu i dragu glumicu u legendarnom ljubavnom klasiku “Prljavi ples”  gledajte u  nedjelju s početkom u 21:40 na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!