Novosti
Owen Wilson i Julia Roberts vrlo emotivno proživjeli snimanje filma 'Wonder'
The Sun

DIRLJIVA PRIČA

Owen Wilson i Julia Roberts vrlo emotivno proživjeli snimanje filma 'Wonder'

Popularne holivudske zvijezde protagonisti su nove drame koja u kina diljem svijeta stiže za nekoliko dana.

''Wonder'', inspiriran istoimenim romanom, govori o dječaku Auggieju koji pati od rijetkog genetskog poremećaja zbog kojeg mu je lice potpuno deformirano. Nakon nekoliko godina školovanja kod kuće, u peti razred kreće zajedno sa svojim vršnjacima, a tamo će se susresti s brojnim ponižavanjima i nerazumijevanjem kolega. Njegovi roditelji, koje igraju Roberts i Wilson, žrtvovat će sve kako bi mu uspjeli dokazati da ne vrijedi ništa manje od ostale djece.

Auggieja je utjelovio talentirani 11-godišnji Jacob Tremblay koji se već proslavio filmom ''Soba''.

Owen Wilson i Julia Roberts u nedavnom su intervjuu ispričali kako su vrlo emotivno proživljavali snimanje filma, a zbog nekih su scena i zaplakali na setu.

''Ova je priča nevjerojatno snažna. Filmom bismo željeli pokazati ljudima koliko je važno da budemo dobri jedni prema drugima. Snimajući ovaj film, naučio sam da nikad ne smijem osuđivati druge ljude jer nikad ne mogu biti siguran kakva je njihova životna priča'', naglasio je Wilson.

S druge strane, Julia Roberts s likom Auggieja upoznala se čitajući knjigu svojoj djeci, a kad je čula da će se snimati istoimena drama, molila je redatelje da joj pronađu mjesto u filmu.

''Ova me priča dirnula kao nijedna dosad. Svaku bih je večer čitala svojoj djeci. Obožavam je. I oni je obožavaju. Silno sam željela biti dijelom ovog filma'', iskreno je priznala glumica.

Gledatelji će u ovoj emotivnoj drami i vrhunskim izvedbama glumaca moći uživati već od 17. studenog, kada film stiže u kina.

A Owen Wilson čeka vas i na programu RTL-a, u napetom akcijskom filmu ''Iza neprijateljskih linija'' ove subote u 23:05.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!