Novosti
Holland Taylor progovorila o ulozi u filmu 'Kepler's Dream'
ACED Magazine

ODLIČNO SE SNAŠLA

Holland Taylor progovorila o ulozi u filmu 'Kepler's Dream'

Američka glumica, poznata po ulozi hladne i bešćutne Charliejeve i Alanove majke iz serije „Dva i pol muškarca“, ove je godine zaigrala jednu sasvim drugačiju ulogu u filmu redateljice Amy Glazer.

Filmska drama  „Kepler's Dream“ glumicu Holland Taylor stavila je u ulogu bake koja se mora brinuti o svojoj unuci jer njezina majka ima zdravstvenih problema. Djevojčica iz velikog grada stiže u seosko okruženje.

„Ovdje nisam bitna ja, već ta mlada djevojka koja se suočava sa zaista teškim stvarima i životnim nedaćama. Ovaj film prikazuje da je obitelj jako važna. Obitelj postoji kako bismo jedni drugima pomagali u nevolji, bez obzira na sve“, rekla je glumica Holland.

Glumica se kratko osvrnula i na audiciju te dodala kako je jako iznenađena činjenicom što je baš ona dobila tu ulogu. „Ovo je nešto sasvim drugačije. Moji su likovi većinom uvijek hladni i karakterno jaki“, komentirala je glumica. Film se počeo premijerno prikazivati ovaj mjesec.

Podsjetimo, ova diva glumi već 55 godina. Bez obzira na godine, za nju jednostavno nema odmora. Gluma je ono što ju veseli.

Glumicu Taylor gledajte u novoj sezoni „Dva i pol muškarca“ radnim danom u kasnovečernjem terminu na RTL2.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!