Novosti
Pogledajte koji filmski glumci plaćaju najveće alimentacije!

LIJEPA CIFRA

Pogledajte koji filmski glumci plaćaju najveće alimentacije!

Život slavnih osoba izgleda idealno. Novac, luksuz i raskoš samo su neke stvari na kojima im obični ljudi jednostavno zavide. No ipak nije sve tako idealno. Njihovi najveći problemi uvijek su ljubavni životi.

Čini se da se ljubav ne može kupiti novcem. Znaju to jako dobro i Charlie Sheen te Eddie Murphy. Svi težimo imati neku posebnu osobu koja će do kraja života uvijek biti uz nas, no njima to jednostavno ne polazi za rukom. Ljubavne veze završavaju skandalima, svađama i tužbama, a poneki glumci ostali su i bez pozamašne svote novca jer moraju plaćati alimentaciju.

Charlie Sheen mjesečno mora izdvojiti 110 tisuća dolara. Nakon što se rastao od supruge Denis Richards, sud je odredio da mora plaćati 55 tisuća dolara mjesečno za uzdržavanje kćerkica Sam i Lole. Isto tako, nakon što se rastao od Brooke Mueller, sud je odlučio da istu svotu, spomenutih 55 tisuća dolara, mora plaćati za dva sina, Boba i Maxa. Međutim, znamo kakav raskalašen život vodi ovaj glumac, a zbog toga je prije dvije godine zatražio od suda da mu zbog financijskih problema smanje alimentaciju.Američki komičar Eddie Murphy nije se mogao pomiriti s činjenicom da mora plaćati alimentaciju. Ipak, nakon što je obavljena DNK analiza, Eddie Murphy je priznao da je otac djevojčice Angel koju je rodila Spiceica Melanie Brown. Očinstvo je priznao nekoliko dana nakon što je Mel B podigla tužbu kojom je zatražila alimentaciju za dijete te zahtijevala da Murphy i službeno bude naveden kao otac djeteta. U lipnju je DNA analizom dokazano kako je on zaista otac male Angel. Sud mu je odredio da mora plaćati 60 tisuća dolara mjesečno za malenu djevojčicu.Charlieja gledajte radnim danom u seriji „Dva i pol muškarca“ na RTL2 u kasnovečernjem terminu, a Eddie vas čeka u zabavnoj komediji „Tisuću riječi“, ovu nedjelju na RTL-u s početkom u 22:25!

Izdvojeno

Reci što misliš!