Novosti
Saša Sušec rukometno je pojačanje u novinarskim redovima RTL-a!

ISKUSNI KOMENTATOR!

Saša Sušec rukometno je pojačanje u novinarskim redovima RTL-a!

U petak, 12. siječnja počinje Europsko prvenstvo za rukometaše, čiji je domaćin Hrvatska, a utakmice iz četiri grada – Splita, Zagreba, Varaždina i Poreča – gledatelji će moći pratiti samo na RTL-u. Kao pojačanje u sportske novinarske redove već dobro uigranog RTL-ovog tima stiže iskusni Saša Sušec.

Dok će Filip Brkić i Davor Dominiković komentirati utakmice hrvatske reprezentacije, Saša će biti zadužen za komentiranje najzanimljivijih i najnapetijih utakmica ostalih reprezentacija.

Iako je dosad odradio stotine sportskih prijenosa, priznaje da se za rukomet uvijek posebno priprema.

„Kao i za sve prijenose, priprema za komentiranje traje nekih 4-5 sati po utakmici. Moraš se znati snaći u masi informacija koje su dostupne o pojedinim utakmicama, timovima i slično“, kaže Saša, koji će rukometni savjet potražiti i od svog tate, legendarnog Bože Sušeca, koji je prijašnjih godina također bio suradnik RTL-a na rukometnim prvenstvima.

„Jasno mi je da je tata digao očekivanja gledatelja na neki viši nivo, uostalom, ovo je Europsko prvenstvo, svi će gledati utakmice i zato se posebno treba pripremiti za sve prijenose“, kaže Saša, koji je baš kao svaki navijač Kauboja uvjeren da naši dečki mogu daleko dogurati.

„Od njih očekujem najmanje polufinale, dobra su reprezentacija, igramo doma i objektivno mislim da možemo daleko dogurati. I ne, ovo ne progovara navijač iz mene“, sa smiješkom će Saša.

RTL će prenositi utakmice Europskog rukometnog prvenstva od 12. do 28. siječnja na svom glavnom kanalu te na RTL2, a tijekom trajanja prvenstva trio u sastavu Nino Štambuk, Mirza Džomba i Goran Šprem gledatelje će voditi kroz emisiju „Vrijeme je za rukomet“, u kojoj će analizirati utakmice, iznositi statistike te gledateljima dočarati drugu stranu sporta.

Od petka budite uz RTL jer je napokon došlo vrijeme za rukomet!

Izdvojeno

Reci što misliš!