Novosti
Napokon je vrijeme za rukomet: gledajte utakmice na RTL-u i RTL2!

Europsko prvenstvo za muškarce

Napokon je vrijeme za rukomet: gledajte utakmice na RTL-u i RTL2!

Danas u Splitu, ali i cijeloj Hrvatskoj vlada navijačko ludilo – počinje Europsko prvenstvo u rukometu kojemu je domaćin Lijepa Naša. Na samom otvaranju čeka nas uzbudljiva utakmica - odmjeravanje snaga naših dečkiju s reprezentacijom Srbije.

Uvodna emisija „Vrijeme je za rukomet“ počinje u 18 sati na RTL-u, a u 18:25 na programu je RTL Vrijeme na koje se nastavlja središnja informativna emisija RTL Danas. Od 19:20 sati slijedi nastavak emisije „Vrijeme je za rukomet“ sve do starta utakmice u 20:30. Analiza utakmice uz Ninu Štambuka, Mirzu Džombu i Gorana Šprema trajat će do 23:10.

U subotu rukomet vlada i eterom RTL2. U 17:15 na RTL2 gledatelji će moći uživati u utakmici Njemačke i Crne Gore, dok na RTL-u od 19:15 počinje emisija „Vrijeme je za rukomet“, a u udarnom terminu u 20:30 prenosi se utakmica između Makedonije i Slovenije.

Nedjelja je opet dan za naše Kauboje. Uvodna emisija „Vrijeme je za rukomet“ počinje u 19:20, a iz splitske Spaladium Arene prijenos utakmice između Islanda i Hrvatske od 20:30 komentirat će Filip Brkić i Davor Dominiković.

Budite uz kanale RTL-a jer – vrijeme je za rukomet!

Izdvojeno

Reci što misliš!