Novosti
'I Mars treba mame': Predivna Disneyeva priča o ljubavi majke i djeteta

Disneyjev film 'I Mars treba mame'

'I Mars treba mame': Predivna Disneyeva priča o ljubavi majke i djeteta

Na Marsu živi sofisticirano društvo čija nadzornica promatrajući Zemljane primijeti majku koja s puno ljubavi odgaja svog sina...

Marsovci pročučavajući ljude zaključe kako im je majčinstvo upravo ono što im je oduvijek trebalo. U međuvremenu, maleni Zemljan Milo u bijesu kaže svojoj majci da bi njegov život bio bolji bez nje i slomi joj srce. Iste noći on se poželi ispričati majci, no vidi da je Marsovci otimaju. Potrči kako bi je spasio, ali završi na drugim kraju svemirskog broda, daleko od nje.

Maleni Milo završit će u marsovskom zatvoru 

Simon Wells, redatelj filmova 'Balto' i 'Princa od Egipta', koji se „probio“ kao storyboard umjetnik i animator radeći za Zemeckisa još u 80-ima na filmovima 'Tko je smjestio Zeki Rogeru' i 'Povratak u budućnost 2 i 3', snimio je ovu odličnu animaciju koja naglašava važnost majki i obitelji na svoj prilično čudan način.

Kroz temu koja se provlači kroz cijeli film, mi se dobro zabavljamo na Marsu, u impresivnoj Walt Disney animaciji nastaloj prema knjizi Guya Berkeleya Breatheda, dobitnika nagrade Pulitzer.

Disneyjev animirani film 'I Mars treba mame' gledajte večeras u 19:50 na RTL-u.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!