Novosti
I Marsovcima treba malo majčinske ljubavi!

DANAS U 13:25

I Marsovcima treba malo majčinske ljubavi!

Bez znanja ljudi, na Marsu živi sofisticirano društvo Marsovaca. Promatrajući Zemlju, njihova nadzornica primijeti majku koja s puno ljubavi odgaja svog sina Milu.

Marsovci je odluče dovesti jer misle da je majčinstvo njima potrebnije. U međuvremenu, Milo u bijesu kaže svojoj majci da bi njegov život bio bolji bez nje i slomi joj srce. Iste noći on se poželi ispričati majci, no vidi da je Marsovci otimaju. Potrči kako bi je spasio, ali završi na drugim kraju svemirskog broda, daleko od nje. Na Marsu se Milo nađe u zatvoru, no uspije pobjeći.

Redatelj „Balta“ i „Princa od Egipta“, koji se „probio“ kao storyboard umjetnik i animator radeći za Zemeckisa još u 80-ima na  „Tko je smjestio Zeki Rogeru“, „Povrataka u budućnost 2 i 3“,  Simon Wells snimio je ovu odličnu animaciju koja podvlači važnost majki i obitelji na svoj prilično bizaran način, kako bi nam prenio važnu poruku. Naravno, kroz temu koja se provlači kroz cijelo trajanje filma, mi se dobro zabavljamo na Marsu, u impresivnoj Walt Disney animaciji nastaloj prema knjizi Guya Berkeleya Breatheda, dobitnika nagrade Pulitzer.

TV premijeru Disneyjevog animiranog filma ''I Mars treba mame'' ne propustite danas u 13:25 na RTL-u.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!