Novosti
Ne propustite vrhunsku akcijsku razbibrigu bivših supružnika!

'Gospodin i gospođa Smith'

Ne propustite vrhunsku akcijsku razbibrigu bivših supružnika!

Mnogi bračni parovi prešute istinu, no niti jedan nema tajnu poput ove.

John (Brad Pitt) i Jane (Angelina Jolie) Smith čine se kao običan bračni par. Supružnici žive neuzbudljiv život i ne razlikuju se od većine parova u predgrađu. No sve je to samo krinka. John i Jane su profesionalni ubojice koji rade za dvije agencije. No niti John, niti Jane nisu upoznati s pravim poslom kojim se njihov partner bavi. Nova meta je Benjamin Danz (Adam Brody) i po prvi puta John i Jane imaju isti zadatak. Kada shvate što se događa, zabrljaju posao i promaše cilj. Agencije nisu zadovoljne loše obavljenim poslom te odluče da John i Jane kazne ubojicu zbog kojeg su promašili metu, što znači da supružnici moraju eliminirati jedno drugo.

Doug Liman se proslavio kao redatelj „Bourneovog identiteta“, no komercijalni uspjeh koji je postigao s akcijskim trilerom u kojemu glavnu ulogu tumači Matt Damon, premašio je još većim blockbusterom „Gospodin i gospođa Smith“, koji je već u trenutku zaključenja glumačkih uloga bio označen kao siguran kino hit. Tadašnji najpopularniji holivudski par Jolie – Pitt činili su kombinaciju snova, no ono što je izgledalo kao plan bez mane trebalo je realizirati i na velikom platnu. Na sreću, savršena kemija između para bila je opipljiva u svakoj snimljenoj sceni. Brad Pitt je duhovit i šarmantan kao što samo on zna biti, Angelina Joliea nikada nije izgledala privlačnije, akcijskih scena i humornih dijaloga je pregršt pa u konačnici vrhunski rezultat nije mogao izostati.

„Gospodin i gospođa Smith“ je postao ogroman hit koji se i dandanas rado gleda, stoga ga ne propustite i vi pogledativeć u 21:15 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!