Novosti
Životna prekretnica za Krolu, Darjana i Katarinu!
Privatni album

Sve se može kad se hoće

Životna prekretnica za Krolu, Darjana i Katarinu!

Finalisti prve sezone emisije „Života na vagi“, Ivan Krolo, Darjan Zajačko i Katarina Rožanković nekoliko su mjeseci pohađali Fitnes učilište, a od završnog ispita i diplome fitnes instruktora u teretani dijeli ih samo nekoliko dana.

Sve troje priznaju da ih je prijava u „Život na vagi“ u potpunosti promijenila, a Fitnes učilište je tu njihovu promjenu dodatno „pečetiralo“.

„Završetak je tu, a sada slijedi provjera svega onoga što su stručni i profesionalni predavači i učitelji tako marljivo i vrijedno prenosili na svoje učenike. Izazov tek dolazi jer naučeno treba izoštriti i provesti u praktični, ali i pedagoški dio. Zahvaljujem svima koji su dali svoj doprinos u educiranju svih polaznika ovog nastavnog programa. Nesebično ću dijeliti stečena znanja te nastojati što više ljudi uključiti u aktivan sportski život“ kaže Darjan. Novoj životnoj promjeni veseli se i Katarina.

 

„Gotovo je, gotovo! Jedno predivno, zabavno i prije svega poučno razdoblje u mom životu. Da je bilo lagano, nije. Kao i za sve gdje želiš vidjeti vrhunske rezultate potrebna su odricanja, ali to se to sve vrati u više nego duploj mjeri. Hvala svima na Fitnes učilištu koji su mi pomogli u cijelom ovom procesu s time da mi prije malo više od godine dana nije trening bio na pameti, a kamoli pomisao da ću postati individualni fitnes trener u teretani“ zadovoljno će Kata. A prvi pobjednik „Života na vagi“, Ivan Krolo kaže da kada pogleda godinu za sobom ne može biti ispunjeniji i zadovoljniji.

„Nakon “Života na vagi” sve što sam htio bio je napredak, pomak, još bolje i još vise. Zato se moram zahvaliti Fitnes Učilištu koje je svu moju volju pretvorilo u stvarnost. Nakon završetka predavanja potpuno mi je jasno u kojem smjeru idem i gdje mi je mjesto. Ako mogu ja, možeš i ti“ poručuje za kraj Krolo.

Reci što misliš!