Novosti
RTL-ova lica i TV projekti nominirani za prestižne nagrade!

OBJAVLJENE NOMINACIJE!

RTL-ova lica i TV projekti nominirani za prestižne nagrade!

Proljeće bi na RTL-u moglo biti u znaku brojnih nagrada. Naime, naša TV lica, kao i TV projekti, nominirani su za nagrade Večernjakova ruža i Zlatni studio.

Već godinama Večernji list tradicionalno dodjeljuje Večernjakovu ružu, nagradu za najbolje iz svijeta televizije, filma i glazbe u protekloj godini.

Tako je u 2017., u izboru za TV osobu godine, titulu kojom se mjere kvaliteta, popularnost i gledanost, nominiran RTL-ov urednik i voditelj emisije RTL Direkt, Zoran Šprajc, koji svojim prepoznatljivim stilom i britkim komentarima iz dana u dan oduševljava gledatelje.

Za istu kategoriju nominirana je i RTL-ova urednica i voditeljica Danka Derifaj, koja svojim pričama u „Potrazi“ intrigira gledatelje. Osim što je nominirana za TV osobu, i  „Potraga“ je ušla u nominaciju za TV emisiju godine.

Kriteriji za odabir nominiranih bili su izvrsnost, originalnost i ono što su osobe u protekloj godini ostvarile. Svečana dodjela „Večernjakove ruže“ održat će se 16. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu, a svi detalji glasovanja bit će uskoro objavljeni.

Tjednik Studio, koji izlazi u sklopu Jutarnjeg lista, pokreće Zlatni studio – nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu za proteklu godinu. Tako se u 2017., u izboru TV voditelja godine, na listi nominiranih pronašao RTL-ov voditelj i urednik RTL Direkta, Zoran Šprajc, dok su za reality emisije nominirane  “Ljubav je na selu”, “Tri, dva, jedan – kuhaj!” i “Život na vagi”.

Za najveću medijsku nagradu “Zlatni studio” čitatelji mogu glasati od 19. siječnja do 19. veljače kuponima i na portalu Jutarnji.hr. Dodjela prestižne nagrade održat će se na gala večeri Zlatnog studija, 27. veljače s početkom u 20 sati.

 

Reci što misliš!