Novosti
Jacques Houdek u Choco Cafeu pekao palačinke za ljepše djetinjstvo mališana diljem Hrvatske

RTL POMAŽE DJECI

Jacques Houdek u Choco Cafeu pekao palačinke za ljepše djetinjstvo mališana diljem Hrvatske

Tijekom studenog i prosinca prošle godine svi gosti Choco Cafea na pet lokacija u Zagrebu mogli su prilikom posjete donirati šest kuna za udrugu „RTL pomaže djeci“.

Uspješnu suradnju Choco Cafea, udruge RTL pomaže djeci i građana, koji su pokazali nesebično srce, zaključio je glazbenik, a ujedno i kum udruge, Jacques Houdek, koji je u jednoj poslovnici najpoznatije palačinkarnice u Zagrebu gostima pripremao slatke delicije. Da stvar bude zanimljivija, bio je to prvi put da je Jacques pekao palačinke, no vrlo brzo je pokazao da se za štednjakom snalazi gotovo jednako dobro kao s mikrofonom.
„Veliko mi je zadovoljstvo što sam dio ovog projekta, a naročito je pohvalno kad se i poduzetnici pridruže ovako lijepoj priči, baš kao što su to napravili ljudi iz Choco Cafea“, kazao je pjevač.
Sva sredstva, prikupljena tijekom zadnja dva mjeseca 2017. u Choco Cafeu namijenjena su realizaciji projekata diljem Hrvatske, kojima se osigurava sigurnije, zdravije i uspješnije odrastanje naših najmanjih.


Pozivom na broj 060 9007 (6,25kn s PDV-om) i vi možete otvoriti svoja srca i pružiti ruku onima kojima je to najpotrebnije.
Projekte udruge „RTL pomaže djeci“ možete podržati doniranjem na tri načina:
 - pozivom na broj humanitarnog telefona 060 9007 (6,25 kn s PDV-om)
- direktnom uplatom na žiro-račun udruge otvoren u Splitskoj banci HR3623300031500205808
- putem kreditne ili druge kartice na našoj internet stranici RTL pomaže djeci

 

Reci što misliš!