Novosti
Epsku svađu dva vrhunska špijuna zakuhati može samo lijepa žena

Neka bolji pobijedi

Epsku svađu dva vrhunska špijuna zakuhati može samo lijepa žena

Dobra kombinacija romanse, akcije i humora garantira zabavnu večer gledateljima svih generacija

Talentiranoj Reese Witherspoon u filmu društvo rade dvojica mladih glumaca zbog kojih su mnoge žene hrlile u kina. Prvi je Chris Pine ('Wonder Woman', 'Stark Track'), a drugi karizmatični Tom Hardy , koji je glumio glavne uloge u nizu cool blockbustera zadnjih godina: 'Venom', 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', 'Legenda' i 'Dijete 44'.

Agenti CIA-e, Frank (Chris Pine) i Tuck (Tom Hardy) nalaze se u Hong Kongu kako bi zaustavili međunarodnog kriminalaca Karla Heinricha (Til Schweiger) u kupnji oružja za masovno uništenje. No misija pođe po zlu i Heinrichov brat Jonas pogine, a Heinrich se zakune na osvetu. Kada se agenti vrate u Ameriku, šefica (Angela Bassett) daje im posao u uredu kako bi ih zaštitila od opasnosti na terenu.

Špijun vs. špijun

Preko internetske stranice koja spaja samce Tuck se sprijatelji s Lauren (Reese Witherspoon) i izvede je na spoj. Nešto kasnije Lauren upozna Franka, koji joj se također svidi. Kada prijatelji doznaju da im se sviđa ista djevojka, u borbi za nju spremni su ići do kraja.

Akcijsku romantičnu komediju 'Neka bolji pobijedi' gledajte večeras u 23:30 na RTL-u. 

Reci što misliš!