Novosti
Spielbergov novi film 'Igrač broj 1' oduševio gledatelje na SXSW festivalu

uskoro u kinima

Spielbergov novi film 'Igrač broj 1' oduševio gledatelje na SXSW festivalu

Pogledajte trailer za zasigurno najveći filmski hit 2018.

Na South by South West (SXSW) festivalu u Austinu, u Teksasu premijerno je prikazan novi film Stevena Speilberga pod nazivom „Ready Player One“, koji je kod nas preveden kao „Igrač broj 1“.

 

A post shared by Ready Player One (@readyplayerone) on Feb 13, 2018 at 10:00am PST

Radnja ovog znanstveno-fantastičnog filma smještena je u blisku distopijsku budućnost u kojoj ljudi masovno bježe iz stvarnosti u kojoj vladaju prenapučenost, zagađenje, korupcija i negativne posljedice klimatskih promjena, u virtualno realni svijet pod nazivom OASIS.

Priča filma „Igrač broj 1“ prati tinejdžera Wadea, koji svoje dane provodi igrajući se u virtualnoj stvarnosti, igrici OASIS. Wade želi iz sumornog svijeta pobjeći u globalnu mrežu virtualne utopije, gdje korisnici vode idilične alternativne živote. 

 

A post shared by Ready Player One (@readyplayerone) on Jul 22, 2017 at 7:14pm PDT

Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice James Halliday umre, u oporuci svoje bogatstvo i vlasništvo nad pojektom ostavlja onome tko će pobijediti u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svog avatara, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu. 

Iako je na premijeri filma došlo do tehničkih problema s tonom pa je projekcija morala biti prekinuta, to nije utjecao na publiku, kritičare i poznate filmaše poput Roberta Rodrigueza, koji svi predviđaju veliki uspjeh filma na kinoblagajnama jer smatraju da je Spielberg opet uspio napraviti veliki film koji ima sve predispozicije za ogroman komercijalni uspjeh.

Pogledajte trailer za film „Igrač broj 1“ koji u naša kina stiže 29. ožujka.

A znanstveno-fantastičnu avanturu Stevena Spielberga „Jurski park 3“ gledajte u nedjelju u 23:20 na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!