Novosti
Glumci serije 'Moderna obitelj' snimili dirljivi video za žrtve masakra u Floridi

svaka čast

Glumci serije 'Moderna obitelj' snimili dirljivi video za žrtve masakra u Floridi

Jesse Tyler Ferguson, Sofija Vergara, Julie Bowen, Ariel Winter, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Nolan Gould i Ty Burrell snimili su poruku američkim građanima nad kojom bi se trebali zabrinuti svi mi.

Cijela glumačka ekipa serije "Moderna obitelj" snimila je video koji je zapalio američke političare rečenicom kako su "stavili interese NRA ispred onoga što je najbolje za našu djecu". NRA, National Rifle Association, najutjecajnija je američka organizacija za promicanje prava na nošenje oružja.

Sarah Hyland, koji je prva objavila video na svom Instagram profilu, pojavljuje se u videu govoreći o nužnosti promjene zakona o posjedovanju oružja. Pohvalila je hrabre preživjele učenike srednje škole u Parklandu, gdje je sedamnaestero djece i djelatnika ubijeno ovog Valentinova.

Preživjeli učenici okupili su se nedavno i pozvali na potrebne izmjene zakona o oružju, najavljujući dan prosvjeda za 24. ožujka, nazvanog "March for our Lives" ("Ožujak za naše živote")

"Ti mladi ljudi pokazali su svima da nije dovoljno pisati postove i slati poruke. Svi se moramo uključiti," rekla je Sarah.

Ariel Winter je poručila: "I svi se moramo registrirati za glasovanje."

Ekipa "Moderne obitelji" izjavila je da će krajem mjeseca zajedno s učenicima prosvjedovati za život i protiv aktualnih zakona o nošenju i posjedovanju oružja.

"Bit ćemo tamo uz vas dok Amerikanci izlaze na ulice 24. ožujka", rekao je Ed O'Neill.

Jesse Tyler Ferguson završio je videozapis koji kaže: "U ime obitelji, svugdje. I nikad više."

Pogledajte cijeli emotivni video glumačke ekipe serije "Moderna obitelj".

Seriju "Moderna obitelj" gledajte od ponedjeljka do petka oko ponoći na RTL2.

Izdvojeno

Reci što misliš!