Novosti
Prijavite se u novu sezonu 'Pet na pet'!

Jedinstvena prilika...

Prijavite se u novu sezonu 'Pet na pet'!

Omiljeni kviz RTL-a u potrazi je za novim natjecateljima željnih dobre zabave i smijeha!

„Pet na pet“ je spoj zanimljivih i za kviz neobičnih pitanja, dobre zabave, otkačenih kandidata i vrijednih novčanih nagrada, a koji već godinama zabavlja obitelji gledatelja diljem svijeta. Produkcijska ekipa hrvatske inačice ovog najopuštenijeg zabavnog TV kviza krenula je u potragu za timovima diljem Lijepe Naše, koji će se okušati u novoj sezoni nadmetanja u odgovorima na trivijalna pitanja iz naše svakodnevice.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na godine, stručnu spremu i iskustvo jer se u ovom obiteljskom kvizu ne traži znanje, nego općenito mišljenje većine hrvatskih gledatelja.

Prijavite svoj tim od pet igrača, bez obzira jeste li povezani obiteljskom, rodbinskom, poslovnom ili prijateljskom vezom i natječite se odgovarajući na otkačena pitanja iz svakodnevnog života, a koja nećete naći u knjigama, enciklopedijama ili na internetu.

Nova sezona ovog zabavnog kviza čeka na vas! Provjerite i vi svoje opće znanje i osvojite novčane nagrade u kvizu dobrog raspoloženja!

Skupite pet članova i svoju složnu ekipu prijavite na broj 060 505 500 (3,49kn/min s fiksne; 4,78kn/min s mobilne mreže) ili na internetsku stranicu www.rtl.hr/prijave/5-na-5/ .

 

Izdvojeno

Reci što misliš!