Novosti
Oni mijenjaju njezine pelene, a ona njihove živote!

TRI MUŠKARCA I KOLIJEVKA

Oni mijenjaju njezine pelene, a ona njihove živote!

Zabavite se uz odličnu komediju iz 1987. u režiji slavnog Leonarda Nimoya

Slavni Leonard Nimoy, kojeg najbolje poznamo kao Spocka iz 'Zvjezdanih staza', redatelj je jedne od najomiljenijih komedija s kraja 80-ih. Film je 1988. osvojio i People's Choice nagradu za omiljenu komediju godine. Uz čitavu smiješnu premisu o muškarcima koji nikada prije nisu imali priliku brinuti se o maloj bebi te pojma nemaju što treba činiti, nije teško zamisliti količinu smiješnih scena ova komedija nudi.

Tri najpopularnija glumca osamdesetih

No sigurno ne bi bilo sve tako duhovito da Nimoy nije okupio glumce iz snova tog vremena, kada su Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson bili na vrhuncu slave – Ten Danson je još uvijek snimao 'Kafić Uzdravlje', Tom Selleck 'Magnum, P.I.', a Steve Guttenberg živio je na lovorikama 'Policijske akademije' i 'Istjerivača duhova'.

Film gledaniji u kinima od 'Kobne privlačnosti'

Arhitekt Peter Mitchell (Tom Selleck), karikaturist Michael Kellam (Steve Guttemberg) i glumac Jack Holden (Ted Danson) uživaju kao neženjene u svom apartmanu u New Yorku, u kojem organiziraju tulume i neprestano zavode žene. No kada im se na kućnom pragu, ostavljena u košari, pojavi beba Mary, njihovi životi mijenjaju se iz temelja.

Komediju 'Tri muškarca i kolijevka' gledajte danas u 13 sati na RTL-u.

Reci što misliš!