Novosti
Saznajte koja će stroga pravila morati poštivati Meghan Markle nakon što postane dijelom kraljevske obitelji!
© Splash/Guliver images

KRALJEVSKA POSLA

Saznajte koja će stroga pravila morati poštivati Meghan Markle nakon što postane dijelom kraljevske obitelji!

Svaki izlazak u javnost i posjet određenom događaju kraljevska je dužnost prilikom koje se članovi najpoznatije svjetske obitelji moraju držati strogih pravila i protokola. Upravo to uskoro očekuje i Meghan Markle.

Još je samo tri dana do kraljevskog vjenčanja glumice Meghan Markle i princa Harryja, koji će u subotu, 19. svibnja sudbonosno „da“ izreći u crkvi sv. Juraj u dvorcu Windsor. A iako milijuni ljudi s nestrpljenjem iščekuju najveći društveni događaj godine, malo njih zna koliko će se uistinu promijeniti život Meghan Markle kada postane dijelom kraljevske obitelji.

Donosimo vam pregled tek nekih strogih pravila kojih će se morati (nastaviti) pridržavati!

1. Još donedavno, Meghan je brojala preko dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama, dijeleći s njima selfije, fotografije s putovanja i crvenih tepiha. Ulaskom u kraljevsku obitelj, sve to mora ostaviti iza sebe.

2. Osim selfija, Meghan će biti zabranjeno dijeliti autograme, ono što je godinama s veseljem činila. Članovima kraljevske obitelji autogrami su strogo zabranjeni kako bi se spriječila mogućnost krivotvorenja i zloupotrebe njihovih potpisa.

3. Ono što je Meghan zasigurno najteže palo, bilo je u potpunosti se odreći glume. Prije zaruka s princom Harryjem, njezinu je glumačku karijeru obilježila uloga u megapopularnoj seriji ''Suits''. Ironično, posljednja scena koju je snimila bilo je vjenčanje Mikea Rossa i Rachel Zane, čiji je lik tumačila.

4. Zajedno s brisanjem računa na društvenim mrežama, Meghan će morati odustati i od svih projekta i kampanja na kojima je radila, a to uključuje pisanje njezinog lifestyle bloga ''The Tig'' i mjesto ambasadorice u Ujedinjenim narodima.

5. Osim zabrana, važno je pridržavati se i određenih protokola. Svaki član kraljevske obitelji tijekom putovanja sa sobom obavezno mora imati pripremljenu crnu odjevnu kombinaciju, u slučaju iznenadne smrti nekog člana obitelji. Ovaj je protokol uveden nakon iznenadne smrti kralja Georgea VI. 1952. godine, koja ja zatekla tada još uvijek princezu Elizabetu i princa Philipa tijekom putovanja po Africi.

6. Meghan i Harry, baš kao ni ostatak obitelji, u javnosti neće smjeti izmjenjivati nježnosti. Ovo pravilo postavila je sama kraljica Elizabeta, vjerujući kako su članovi kraljevske obitelji na dužosti svaki put kad napuste palaču i bilo kakva pretjerana prisnost smatra se neprofesionalnom.

Kraljevsko vjenčanje pratite u subotu, 19. svibnja od 10:00 sati na RTL-u!

 

Izdvojeno

Reci što misliš!