Novosti
Meghan Markle odabrala djeveruše i otkrila zašto neće imati vjenčanu kumu!
Marie Claire

NOVI DETALJI

Meghan Markle odabrala djeveruše i otkrila zašto neće imati vjenčanu kumu!

Još su samo dva dana do najiščekivanijeg društvenog događaja godine.

I dok su medijske naslovnice prepune različitih pretpostavki o tome hoće li se otac Meghan Markle pojaviti na svadbi, budući mladenci razmišljaju o puno ljepšim stvarima.

Tako je jučer objavljeno kako su Meghan i Harry odabrali djeveruše koje će ispred njih u subotu ušetati u crkvu sv. Jurja u dvorcu Windsor.

Meghan i Harry i ovoga su puta iznenadili nekonvencionalnim odabirom, odmaknuvši se od uvriježenih kraljevskih standarda. Naime, sve će djeveruše biti djevojčice od kojih najstarija ima tek deset godina! Među njima se posebno ističe 3-godišnja princeza Charlotte, a tu su još kćeri njezine bliske prijateljice Jessice Mulroney, kao i maleni rođaci te kumovi članova kraljevske obitelji.

Također, potvrđeno je kako Meghan Markle neće imati vjenčanu kumu! Mediji su dugo špekulirali tko bi se od njezinih slavnih prijateljica mogao naći u toj ulozi, a među potencijalnim kandidatima našle su se stilistica Jessica Mulroney, glumica Priyanka Chopra, Janina Gavankar te njezina kolegica iz serije ''Suits'', Sarah Rafferty.

''Meghan je vrlo bliska s velikom grupom ljudi i nije željela nikog izdvajati. Smatra kako je ovo najbolja moguća odluka'', naglasio je glasnogovornik kraljevske obitelji.

Prijenos kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle ne propustite u subotu od 10:00 sati na RTL-u. 

 

Izdvojeno

Reci što misliš!