Novosti
TV premijera 'Harry i Meghan: Njihovim riječima'

večeras u 20:10!

TV premijera 'Harry i Meghan: Njihovim riječima'

O njima smo doznati samo ono što su govorili reporteri i novinari, no sada je red i da oni sami, koji najviše znaju o svojoj vezi, ispričaju svoju priču.

Nikada do sada niti jedan kraljevski par nije javnosti otkrio toliko o svom životu. Dokumentarni film nas vodi kroz intervjue, govore, članke i komentare na društvenim mrežama, koji nam pričaju o dvoje ljudi, različitih društvenih statusa, o tome kako su se upoznali i zaljubili. Istražit ćemo i saznati činjenice iz njihovog djetinjstva, o karijerama, osobnim postignućima, ali i tragedijama.

Uz storiju novog kraljevskog para, poslušat ćemo i osobe koje su dobro poznavale Harryja i Meghan u određenim trenucima njihovih života. Od Meghaninih bivših učitelja u Los Angelesu, kada je po prvi put pokazala svoju društvenu svijest te volontirala u pučkim kuhinjama do njezinih glumačkih kolega, koji se sjećaju da je prihvatila posao hostese kako bi spojila kraj s krajem, bolje ćemo upoznati život buduće Harryjeve supruge.

Također ćemo čuti izjavu fotografa, koji je pratio i dokumentirao Harryjev život, od trenutka rođenja, tj. kada je izašao iz bolnice na rukama princeze Diane, dane djetinjstva, vrijeme nakon smrti majke, sve do njegove vojne karijere. Čut ćemo i što ima reći novinar koji je Harryja pratio u Afganistanu, kada su bili u patroli koja je prošla tik u talibanske snage.

Nakon susreta 2016. Harry i Meghan upustili su se u romancu, koju su uspjeli skrivati od svijeta dobra tri mjeseca, kada su se voljeli daleko od pogleda javnosti, ali će nam otkriti i kako su se nosili kada su mediji objavili njihovu vezu u javnosti. Doznat ćemo i kako je jedan članak o podrijetlu Meghanine obitelji razbjesnio Harryja te kako se dotični reporter, koji ju je objavio, proveo.

TV premijeru dokumentarnog filma 'Harry i Meghan: Njihovim riječima' gledajte večeras u 20:10 na RTL-u. 

Izdvojeno

Reci što misliš!