Novosti
TV premijera 'Od Diane do Meghan: Tajne kraljevskih vjenčanja'

večeras u 21:10!

TV premijera 'Od Diane do Meghan: Tajne kraljevskih vjenčanja'

U ovom dokumentarnom filmu odlazimo vidjeti što se događa iza scene bajkovitih kraljevskih vjenčanja.

Ekskluzivni intervju organizatora pokazat će nam kako se posao obavlja te čitavu dramu oko priprema kraljevskog vjenčanja koja nije vidljiva javnosti – od zaruka do medenog mjeseca.

Dianina stilistica Elizabeth Emanuel podijelit će s nama veselje rada s princezom Dijanom na njezinoj vjenčanici te opsadi medija koji su je po svaku cijenu željeli vidjeti. Od cvjećara Katherine and Will’s, Shanea Connellyja doznat ćemo više o cvijeću koje se koristilo te kako je poznata avenija zelenog drveća u Westminster Abbeyju zapravo bila sklop okolnosti koje su se odigrale.

Camillina biografkinja Penny Junor sjeća se kako je Camilla bila toliko zastrašena u jutro svog vjenčanja s princom Charlesom da je odbila dići se iz kreveta, dok Vantity fair dopisnica Katie Nicholls otkriva sve šale i skupa pića koja se poslužuju na vjenčanjima.

Upoznat ćemo i kraljevske krojače, zlatare i osiguranje, župnika i superobožavatelje te superzvijezdu opere Dame Kiri Te Kanawa, koje je bila zadužena za glazbu na vjenčanju Charlesa i Diane.

TV premijeru dokumentarnog filma  'Od Diane do Meghan: Tajne kraljevskih vjenčanja' gledajte večeras u 21:10 na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!