Novosti
Dvanaesta sezona 'Teorije velikog praska' vjerojatno neće biti posljednja!
Getty Images

Neodlučni autori, oduševljeni fanovi!

Dvanaesta sezona 'Teorije velikog praska' vjerojatno neće biti posljednja!

Autori popularnog sitcoma ne prestaju iznenađivati obožavatelje svojim odlukama.

''Teorija velikog praska'' danas se smatra jednom od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti, a njezina popularnost ne pada već punih 10 godina, koliko se emitira.

Prije nekoliko dana prikazana je posljednja epizoda 11. sezone, što je obilježeno dugoočekivanim vjenčanjem Amy i Sheldona, a omiljeni glumci trenutno se nalaze na zasluženom odmoru.

U ožujku 2017. godine zvijezde serije u svojim su intervjuima mahom potvrđivali kako će na setu provesti još samo dvije godine, što u prijevodu znači da je do konačnog kraja serije ostala tek jedna, 12. sezona.

Medijima su kružile priče kako glumci zahtijevaju enormne iznose za svaku snimljenu epizodu, a scenaristima ponestaje kreativnih ideja. No kako se kraj bliži, autor Chuck Lorre sve je neodlučniji.

''Dok god gledateljima imamo nešto za ponuditi, nećemo odustati. Zašto reći zbogom nečemu toliko dobrome? Nitko to ne bi želio. Spremni smo za još nekoliko sezona'', izjavio je Lorre  u intervjuu povodom nedavnog finala 11. sezone, dajući tako naslutiti da obožavatelji mogu vrlo lako očekivati nove zgode i nezgode omiljenih genijalaca.

''Teorija velikog praska'' na rasporedu je svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u kasnovečernjem terminu na RTL2.

Izdvojeno

Reci što misliš!