Novosti
Tko ne bi odmorio na ovakvom balkonu?

SJAJNA IDEJA

Tko ne bi odmorio na ovakvom balkonu?

Balkoni, lođe i terase veliki su aduti pri kupnji stana i mnogima je to jedan od uvjeta kada odabiru životni prostor. Balkoni su praktični, ali i nude boravak na otvorenom kada nastupi lijepo vrijeme, bez da ste napustili svoj dom…

Jedna od vodećih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec rado dijeli savjete na Instagram profilu, a ovog se puta pohvalila uređenjem malog balkona koji je vapio za adaptacijom. 

Da bi ugođaj balkona bio potpun, treba ga učiniti funkcionalnim, ali i estetski zanimljivom cjelinom, kako kaže voditeljica emisije "InDizajn". Tako je Mirjana ovog puta odlučila od malog balkona napraviti "oazu mira" u kojoj je veliki hit u eksterijerima postala viseća ležajka. Dodatni benefit ovakvog smještaja jest što je ležajka sklopiva tako da neće predstavljati problem ukoliko netko zimi želi promijeniti uređenje balkona.

Mikulec najavljuje kako je viseća ležajka nova doza uživancije i hedonizma, a ukoliko vam nedostaje zanimljivih ideja ili jednostavno ne znate otkuda biste krenuli, kada je u pitanju uređenje vašeg doma, svakako zavirite na Instagram InDizajna.

Mirjanu Mikulec u InDizajnu s novim savjetima za uređenje ne propustite pogledati ni ove nedjelje u jutarnjim terminu na RTL-u!

 

 

Izdvojeno

Reci što misliš!