Novosti
Christina Applegate bez imalo oklijevanja nogirala Brada Pitta!
Today

JESTE LI ZNALI?

Christina Applegate bez imalo oklijevanja nogirala Brada Pitta!

Najveći holivudski zavodnik bio je u vezi i sa zvijezdom serije "Bračne vode". Međutim, ona ga je ostavila, i to, vjerovali ili ne, zbog drugog muškarca.

 

Brad Pitt bio je je u kratkoj vezi  i s Christinom Applegate. Ona je tada imala samo 18 godina, a zajedno su se pojavili na dodjeli MTV Movie Awards 1990. godine. 

Christina je jednom prilikom otkrila da je zbog drugog muškarca ostavila Brada Pitta usred spoja. Od tada se više nikada nije čula s Bradom. 46-godišnja glumica nikada nije htjela otkriti tko je misteriozni muškarac koji je kriv za krah ljubavne veze između nje i Pitta.

Ipak, slavni glumac nije dugo patio. Nakon nje bio je u vezi s britanskom pjevačicom Sinittom. Ona je tada tek prekinula sa Simonom Cowellom. Nakon što su shvatili da nisu baš idealan par, Brad i Sinitta su prekinuli. Pjevačica je imala samo lijepe riječi za svog bivšeg.

Humorističnu seriju "Bračne vode" gledajte radnim danom na RTL Kockici u večernjem terminu, a Brada Pitta imate priliku pogledati večeras u filmu "Fury" s početkom u 21:05 na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!