Novosti
Top pet tajni popularnog realityja 'Bitka za skladište'

ZANIMLJIVOSTI

Top pet tajni popularnog realityja 'Bitka za skladište'

Četiri tima strastvenih istraživača putuju Kalifornijom ne bi li pronašli „blago“, odnosno vrijedne predmete u napuštenim skladištima.

Donosimo vam pet tajni ovog popularnog realityja.

1. U "Bitki za skladište" jedino je dopuštena lažna, odglumljena tučnjava. Članovi tima prikazani su kao najveći neprijatelji, a bez obzira na to vole li se privatno ili ne, strogo je zabranjen svaki čin fizičkog nasilja. 

2. S druge, pak, strane poželjno je da skladištari, to jest borci za skladišta, imaju kriminalnu prošlost. Na primjer, Jarrod Schulz proveo je nekoliko dana u zatvoru.

3. Tijekom snimanja realityja nije dozvoljeno govoriti o članovima obitelji, pogotovo o burnoj prošlosti i obiteljskom nasilju, koje je dosta izraženo i učestalo kod nekih članova tima. 

4. Svi sudionici showa cijelo vrijeme moraju igrati po pravilima producenata. Više od polovice showa napravljeno je prema već unaprijed dogovorenom scenariju.

5. "Bitka za skladište" dosad je bila nebrojeno puta na sudu. Glavni akteri tvrdili su da je show čista namještaljka, neki od njih nisu ni plaćeni, a najviše problema nastajalo bi kad neki od 'glumaca' nisu htjeli igrati prema pravilima showa.

Zabavan reality imate priliku gledati subotom na RTL2 od 15:30 te od ponedjeljka do petka na RTL Livingu u kasnovečernjem terminu!

 

Izdvojeno

Reci što misliš!