Novosti
Jerry O'Connell se želi vratiti u 'Teoriju velikog praska'

razumljivo

Jerry O'Connell se želi vratiti u 'Teoriju velikog praska'

Holivudski glumac, koji je prošloga mjeseca glumio Sheldonova starija brata, želi da njegov zanimljivi lik zaživi.

Jerry O'Connell debitirao je u seriji „Teorija velikog praska“ kao George Cooper Jr., nakon što je Montana Jordan utjelovio malog 'Georgieja' u prequelu „Mladi Sheldon“.

 

A post shared by Jerry O'Connell (@mrjerryoc) on May 10, 2018 at 3:52pm PDT

Sheldon (Jim Parsons) je popravio izrazito loš odnos s bratom Georgeom netom prije svoga vjenčanja s Amy (Mayim Bialik). Nakon nastupa u dvije epizode O'Connell je kazao za Digital Spy kako želi ponovno glumiti tu ulogu.

 

A post shared by Jerry O'Connell (@mrjerryoc) on May 2, 2018 at 9:58am PDT

"To je jako zabavan lik, koji su za mene napisali, tako je zabavno bilo glumiti anti-nerda usred svih tih geekova.”

O'Connell je otkrio da je, kada je pripremao ulogu velikog Georgea, pregledavao epizode „Mladog Sheldona“ kako bi upio karakter malog Georgieja i priznao kako je što više pokušao oponašati Jordanovu izvedbu.

"Proučio sam to dijete. To je tako ludo jer glumim njega odraslog, temeljio sam svoj lik na spin-offu, koji je postavljen u prošlosti. Mislim da to da sada nitko nikad nije radio. Chuck Lorre me, čim sam došao, pogledao i rekao: 'Trebali biste imati istu frizuru kao i mali Georgie!', I to je sam napravio. Ljudima se svidjelo. Svi producenti i scenaristi vrhunski su profesionalci, rade savršen posao i paze i na najmanje detalje. Ja sam već u godinama, ali puno sam naučio od ovoga. Nadam se da ću se vratiti u seriju."

Seriju "Teorija velikog praska" gledajte od ponedjeljka do petka u 22:00 na RTL2.

Izdvojeno

Reci što misliš!