Novosti
Kratak, ali sladak boravak u Dubrovniku!
Journal

BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ

Kratak, ali sladak boravak u Dubrovniku!

Hrvatska glumica oduševljena Dubrovnikom.

Šarmantna Bojana Gregorić Vejzović posjetila je Dubrovnik. 

"Kako je dobro vidjeti te opet!", napisala je pored fotografije tvrđave Lovrijenac, koju je objavila na Instagram profilu. Vjerna obožavateljica odmah joj je ostavila komentar kako bi voljela dogovoriti susret, međutim Bojana je u komentaru otkrila da već putuje za Zagreb.

"Ja već na putu za aerodrom. Bilo je kratko i slatko, ali tko zna, možda između snimanja i predstava opet dođem do Dubrovnika pa se sretnemo", odgovorila je glumica. 

Prije puta u Dubrovnik, Bojana je uživala u rođendanskoj atmosferi. Naime, glumica Ana Maras Harmander proslavila je 37. rođendan. Osim Bojane, društvo su joj pravile i Nataša Janjić, Csilla Barath Bastaić te Lana Gojak.

Slavljenica Ana priredila je tematsku zabavu. Djevojke su bile odjevene u šarene kreacije, najviše sa životinjskim printom i turbanima pa su uz koktele i ples na jednu večer otputovale u daleku Afriku.

Bojanu Gregorić gledajte radnim danom u humorističnoj seriji "Naša mala klinika" od 19:55 na RTL Kockici, te od ponedjeljka na RTL-u u zabavnoj seriji "Horvatovi" u večernjem terminu, 

Izdvojeno

Reci što misliš!