Novosti
Jon Bernthal snima drugu sezonu uspješne serije 'The Punisher'

prepuna krvi i nasilja

Jon Bernthal snima drugu sezonu uspješne serije 'The Punisher'

U New Yorku se posljednjih tjedana snimaju scene za drugu sezonu serije „The Punisher“, čija je prva sezona oduševila gledatelje. "Punisher" je Netflixova šesta superherojska serija, ujedno i najbrutalnija jer, za razliku od ostalih junaka, Punisher nema supermoći i orijentira se samo na uličnu pravdu koristeći šake i metke.

Prije nego što je postao brutalni osvetnik, Punisher (Jon Bernthal) je bio Frank Castle, bivši marinac i pripadnik specijalnih postrojbi zaduženih za najtajnije i najmutnije misije iza neprijateljskih linija. Dan nakon što se vratio iz Iraka i ostavio svoje vojničke dane iza sebe, sa svojom obitelji se našao usred iznenadnog obračuna suparničkih bandi. U unakrsnoj vatri stradavaju njegova žena, sin i kćer, a on biva teško ranjen u glavu. Nekim čudom preživljava i kreće u osvetnički pohod u potrazi za onima koji su mu pobili obitelj, ali i s ciljem da očisti ulice New Yorka od kriminala, pritom ne birajući sredstva.

Dok se ne snimi dovoljno materijala za trailer druge sezone serije, pogledajte trailer prve sezone s odličnim Jonom Bernthalom u glavnoj ulozi.

Jona Bernthala gledajte u ratnom filmu "Fury" sutra u 20 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!