Novosti
Sud naredio Angelini Jolie - mora Bradu Pittu omogućiti više vremena s djecom

i tata mora imati svoja prava

Sud naredio Angelini Jolie - mora Bradu Pittu omogućiti više vremena s djecom

Ako se neće pridržavati odluka suda, holivudska diva mogla bi izgubiti puno skrbništvo nad djecom.

Brad Pitt je postigao uistinu veliku pobjedu u vezi svog privremenog skrbništva nad djecom jer sud je izrekao Angelini Jolie ozbiljno upozorenje.

Sudac je naredio da njihovih petero od šestero djece, 14-godišnji Pax, 13-godišnja Zahara, 12-godišnja Shiloh i 9-godišnji blizanci Vivienne i Knox, moraju provesti dosta vremena s Pittom tijekom ljeta. Sud je utvrdio da je 16-godišni Maddox dovoljno star da odluči kako želi podijeliti provedeno vrijeme s roditeljima.

Sudac je upozorio Jolie da mora biti oprezna, rekavši kako "neimanje dobrog odnosa s ocem je izrazito štetno za svu djecu", i dodao kako je "presudno da svaki od njih ima zdrav i snažan odnos i s ocem i s majkom." The Blast je izvijestio kako Jolie može izgubiti puno skrbništvo ako ne poradi na boljem odnosu s Pittom.

Sudac je izjavio da Jolie mora Pittu dati sve brojeve mobilnih telefona djece i mora mu biti dopušteno da ih nazove kada god to poželi. Jolie je izričito zabranjeno čitati SMS-ove i mailove koje djeca izmjenjuju sa svojim ocem. Također joj je zabranjeno prisluškivati njihove razgovore.

Brada Pitta gledajte u ratnom filmu "Fury" večeras u 20 sati na RTL-u. 

Izdvojeno

Reci što misliš!