Novosti
Madam Heidi Fleiss otkrila koliko je novca Charlie Sheen trošio na prostitutke
Metro

MOŽETE LI POGODITI O KOJOJ SVOTI SE RADI?

Madam Heidi Fleiss otkrila koliko je novca Charlie Sheen trošio na prostitutke

Madam koja je zarađivala i do 300.000 dolara mjesečno dala je intervju za magazin 'Hollywood Reporter' i otkrila zanimljive činjenice o slavnom glumcu.

Javnost je ostala šokirana kada je 1990. godine saznala za Heidi Fleiss, poznatiju kao ''Hollywood Madam'', svodnicu i vlasnicu poznatog holivudskog bordela, čiji je klijent bio i Charlie Sheen. On je priznao da je bio redovna mušterija holivudske madam Heidi Fleiss. Tri godine poslije Heidi je optužena za utaju poreza te se našla na sudu. Jedan od svjedoka bio je i Charlie Sheen, koji je 1995. godine priznao da je na njezine zaposlenice potrošio čak 50.000 dolara te dodao da su mu se posebno sviđale one  izgledom navijačica. 

Madam Fleiss nikad nije željela otkriti tko su bili njezini klijenti, međutim, ime Charlieja Sheena nekako je procurilo u javnost. Danas, 25 godina nakon njezina uhićenja dala je intervju za jedan američki časopis i otkrila zašto je samo on otkriven javno.

"Kad sam bila uhićena, u mojoj torbici nalazio se ček s njegovim imenom. Izjavio je da je na mene i moje djevojke potrošio oko 60 tisuća dolara godišnje, ali ja se ne bih složila s tom cifrom. Točnija računica bi bila oko 300 do 400 tisuća dolara", izjavila je Fleiss. 

Humorističnu seriju "Dva i pol muškarca" gledajte vikendom u kasnovečernjem terminu na RTL2.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!