Novosti
Cijela obitelj Julianne Moore radi na remakeu filma ‘After the Wedding’

radne navike od malih nogu

Cijela obitelj Julianne Moore radi na remakeu filma ‘After the Wedding’

Suprug holivudske glumice snima remake danskog filmskog hita iz 2006.

Holivudska glumica Julianne Moore i njezin suprug, pisac i redatelj Bart Freundlich, udružili se na remakeu drame danske redateljice Susanne Bier iz 2006. „After the Wedding“, koja je bila nominirana za Oscara za najbolji film na stranom jeziku.

Radnja remeka postavljena je u sirotištu na rubu grada Calcutte, a prati ženu koja je svoj život posvetila napuštenoj djeci. U očajnoj potrazi za novcem kako bi održala sirotište, pronađe dobročinitelja, ali prije nego što joj se novac dodijeli, mora otputovati u New York kako bi upoznala ženu koja će donirati dio svog bogatstva. Multimilijunašica (Julianne Moore) vodi vrlo uspješnu medijsku tvrtku s mužem i troje djece, uključujući i kćer koja se silno želi vjenčati.

Dok Bart Freundlich režira film, a Julianne Moore glumi, u filmu su našli posla i za svoju 16-godišnju kćer Liv Freundlich koja, sudeći po slici koju je majka objavila na Instagramu, u filmu asistira. Holivudska zvijezda našalila se uz fotografiju napisavši kako je ovo primjer pravog nepotizma i ljetni posao mlade joj kćeri.

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on Jun 12, 2018 at 6:30pm PDT

Julianne Moore gledajte u trileru "Non-stop" u četvrtak u 20 sati na RTL-u. 

Izdvojeno

Reci što misliš!