Novosti
Pet knjiga po preporuci slavne Reese Witherspoon!
Pinterest

HOĆETE LI IH PROČITATI?

Pet knjiga po preporuci slavne Reese Witherspoon!

Popularna glumica gaji veliku ljubav prema knjigama i filmovima.

Reese se u Hollywoodu probila kao izvrsna glumica. Romantične komedije njezin su zaštitni znak, ali se okušala i u producentskim vodama. Njezini najuspješniji projekti dosad bili su filmovi "Divljina" i "Nestala" te ovogodišnji serijal "Male laži", sve redom ekranizacije popularnih romana.

Donosimo vam pet vrhunskih priča koje preporučuje Reese Witherspoon.

1. "The Woman in Cabin 10", Ruth Ware

Triler u kojem Lo Blalock na luksuznom kruzeru svjedoči kako je netko ženu iz kabine bacio u more. Radnja postaje napeta kada posada broda ustvrdi kako u kabini 10 nitko nije niti putovao.

2. "All Is Not Forgotten", Wendy Walker

"Što biste sve učinili da zaštitite svoju djecu, koliko daleko biste otišli?“ - pitanje je koje je Reese postavila nakon čitanja te knjige. Mračan i napet psihološki triler potpuno ju je oduševio.

3. "The Wonder", Emma Donoghue

Engleska medicinska sestra Lib putuje u malo irsko selo kako bi vidjela mladu djevojku koja tvrdi da je preživjela bez hrane četiri mjeseca. Radi li se o prevari ili čudu – pita se Lib, ali tada se djetetovo zdravlje naglo pogorša.

4. "Luckiest Girl Alive", Jessica Knoll

Ani FaNelli je uspješna žena koja naizgeled ima sve – uključujući i mračnu tajnu koja bi je mogla uništiti. Reese je oduševljena intrigantnim likom zbog kojeg nije ispuštala knjigu iz ruku te je odlučila ekranizirati priču.

5. "Adulting", Kelly Williams Brown

„Stalno joj se vraćam. Duhovita je, praktična i nevjerojatno točna“, otkrila je Witherspoon o knjizi koja se temelji na blogu Kelly Williams Brown, a slavna glumica preporučila ju je kao odličan dar svakoj odrasloj osobi.

Vrhunsku komediju "Neka bolji pobijedi" pogledajte ovu subotu u 21 sat na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!