Novosti
Poznata glumica kritizirala stanje u Americi i otkrila da piše scenarij za novu seriju!
Discover.Luxury

EVA LARUE

Poznata glumica kritizirala stanje u Americi i otkrila da piše scenarij za novu seriju!

Zvijezda kriminalistične serije očarana je Hrvatskom.

Eva LaRue, poznata po svojoj ulozi Natalije Boa Viste u CBS-ovoj kriminalističkoj seriji “CSI: Miami”, ovih je dana boravila u Istri promovirajući hrvatski turizam kroz društvene mreže. Za Jutarnji je otkrila što misli o stanju u svojoj državi te kakvi su joj planovi za budućnost.

„Mislim da nitko u ovom trenutku ne želi biti Amerikanac, izgledamo kao da smo najveći idioti na planetu. Možda i jesmo. U Americi je sada sve jedan veliki reality show. Radije bih da nam je Kim Kardashian predsjednica nego Donald Trump. Oboje su veoma slični. Oboje su zvijezde reality showova i poznati su po seks-skandalima. Ona barem zna kako to unovčiti, od svega je stvorila brend i dobro izgleda“, izjavila je Eva i dodala kako se u budućnosti više želi posvetiti produkciji, a trenutačno piše i scenarij za seriju koja će se baviti njezinom obiteljskom poviješću.  

„Moja prabaka je Portorikanka i bila je najpoznatiji medij u toj zemlji, dakle povezivala je ljude s onima s drugog svijeta. Priča serije bit će vezana za nju i njezinu ulogu, ulogu psihijatrice“, rekla je glumica.

Kriminalističku seriju "CSI: Miami" gledajte od ponedjeljka do petka od 16 sati te vikednom u kasnovečernjem terminu na RTL2. 

Izdvojeno

Reci što misliš!