Novosti
Mojmira Pastorčić voditeljica je emisije 'RTL Direkt'!

ČESTITAMO!

Mojmira Pastorčić voditeljica je emisije 'RTL Direkt'!

RTL Direkt ima još jedno voditeljsko lice! Mojmira Pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena emisija stotine tisuća gledatelja, odsad dijeli voditeljsku palicu sa Zoranom Šprajcom.

Mojmira je više od deset godina na RTL-u radila kao reporterka i izvještavala s raznih terena, a svoje novinarsko iskustvo pretočila je u uredničko, gotovo od samog početka emitiranja „RTL Direkta“, dok njezina novopečana voditeljska uloga označava kontinuitet u informativnom programu.

„Biti zamjena Zoranu Šprajcu je kao da ti netko kaže da sutra ti vodiš „Oprah show“ ili glumiš umjesto Meryl Streep. Ili pak igraš umjesto LeBrona Jamesa! Nemoguća misija! Šprajc i ja već dvije godine zajedno radimo Direkt, razumijemo tu emisiju na isti način i puno sam od njega naučila. Možda najvažnije što me naučio je da na televiziji ja budem ja“, kaže Mojmira.

Emisija „RTL Direkt“ dobitnica je brojnih nagrada, a Zoran Šprajc nebrojeno je puta ponavljao kako je upravo Mojmira zaslužna za veliki uspjeh emisije. Uz ponajbolje reportere, vrhunsku uredničku ekipu te odsad i uz dvoje voditelja, Zorana Šprajca i Mojmiru Pastorčić, „RTL Direkt“ ostaje omiljena polusatna informativna emisija koja je na programu RTL-a svakim danom od ponedjeljka do četvrtka u 22:15!

Reci što misliš!