Novosti
Janet Jackson održala prvi koncert nakon očeve smrti

hrabro dalje

Janet Jackson održala prvi koncert nakon očeve smrti

Glazbena zvijezda i članica obitelji Jackson nema vremena za dugo tugovanje, nakon samo par dana vratila se pripremama za dugo planiranu turneju.

Točno tjedan dana nakon očeva sprovoda, Janet Jackson održala je sinoć koncert u New Orleansu u sklopu svoje „State of the World“ turneje.

 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on Jul 6, 2018 at 3:16pm PDT

Kako su obožavatelji strepili da će njezini budući koncerti zbog smrti oca biti otkazani, 52-godišnja pjevačica vratila se prošloga tjedna uvježbavanju i pripremama te fanovima u videu s probe poručila: „Jedna od najdražih stvari na turnejama mi je povezivanje s obožavateljima, nastupati za obožavatelje, za vas, susresti vas. To je ono zbog čega radim to što radim, volim biti na pozornici i nastupati za vas i nadam se da vas to jednako uveseljava, kao što sam i ja sretna kada nastupam za vas.“

 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on Jul 5, 2018 at 12:34pm PDT

Janet je 2. srpnja prisustvovala pogrebu oca Joea u Glendaleu u Kaliforniji. Pokopan je na istom groblju gdje i njegov sin Michael Jackson prije devet godina. Nevjerojatno je kako je Joe umro dva dana nakon sinove godišnjice smrti.

Janet Jackson gledajte u komediji "Luckasti profesor 2: Obitelj Klump" u subotu u 21:45 na RTL-u. 

Reci što misliš!