Novosti
Jacques Houdek proslavio 13. godišnjicu braka!

Čestitamo!

Jacques Houdek proslavio 13. godišnjicu braka!

Član žirija glazbenog showa „Zvijezde“ uz svaku objavljenu fotografiju svoje predivne obitelji ne propušta priliku svojim voljenima kazati da ih voli i koliko je sretan.

'Gospodin Glas', naš iznimno talentirani pjevač Jacques Houdek objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa suprugom Brigitom na kojoj je dopisano "Sretna godišnjica!“.

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on Jul 9, 2018 at 7:57am PDT

Jacques Houdek i Brigita Krkač svoju ljubav okrunili su brakom 9. srpnja 2005. godine u crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici.

Nekoliko mjeseci kasnije rodila im se kći Sofija. Brižan tata za njezin dvanaesti rođendan objavio je zajedničku fotografiju i napisao: "Najljepšoj i najdražoj djevojčici s najvećim srcem na svijetu želim najsretniji 12. rođendan! Kao da je jučer bilo, kad sam prvi puta ugledao najslađe lice moje male djevojčice... Neka te uvijek prati sreća i neka te blagoslovi dragi Bog! Tata te voli nezamislivo!"

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on Oct 25, 2017 at 1:56am PDT

U ožujku 2013. sretna obitelj dobila je novog člana, malog Davida.

Brigita i Jacques odlučili su da će se ona odreći svoje karijere kako bi se brinula za djecu, a u jednom su intervjuu izjavili kako nikada nisu zažalili zbog te odluke.

Jacquesa Houdeka i novu sezonu glazbenog showa "Zvijezde" gledajte uskoro na RTL-u.

Reci što misliš!