Novosti
Kako su se slavni riješili tetovaža posvećenih bivšim 'ljubavima'?

piši - briši

Kako su se slavni riješili tetovaža posvećenih bivšim 'ljubavima'?

Možda bi bilo dobro da tattoo majstori prije svakog tetoviranja imena najmanje tri puta pitaju klijente jesu li sigurni.

Nakon što je 1993. prekinuo s kolegicom Winonom Ryder, holivudski glumac Johnny Depp prekrio je dio tetovaže koju joj je posvetio. "Winona Forever" postala je "Wino Forever".

Slično se dogodilo i nakon njegova razvoda s Amber Heard. Na prstima desne ruke imao je tetovirano "Slim", što je njezin nadimak, no nakon prekida slovo L pretvorio je u C, a I u U, tako da sada piše "scum", što znači šljam ili ološ.

Denise Richards je na lijevom gležnju imala tetovirano ime supruga Charlieja Sheena. Nakon razvoda 2006. prekrila ga je tetovažom vile.

Kada se zvijezda serije „Teorija velikog praska“ Kaley Cuoco prvi put udavala, mislila je da je Ryan Sweeting ljubav njezina života pa je na vrhu leđa, ispod vrata, tetovirala njihov datum vjenčanja. Nakon razvoda 2015. nesretni datum je prekrila tetovaža moljca.

Denise Richards gledajte u TV premijeri komedije "Kuća lude tetke" u petak u 22:50 na RTL-u. 

Kaley Cuoco gledajte u seriji "Teorija velikog praska" od ponedjeljka do petka od 21:30 na RTL2.

A kako holivudski tattoo umjetnici prekrivaju neželjena imena i crteže, gledajte u reality emisiji "Tetovaže iz noćne more" nedjeljom od 15:50 na RTL2.

 

Reci što misliš!