Novosti
Nicolas Cage napokon je postao Superman!

'Teen Titans Go! to the Movies'

Nicolas Cage napokon je postao Superman!

Holivudski glumac devedesetih je godina prošlog stoljeća zamalo utjelovio Čovjeka od čelika. Dvadeset godina kasnije svoju ulogu superjunaka napokon je realizirao, ali na malo drugačiji način.

'Teen Titans Go! to the Movies' animirani je film o superjunacima nastao prema televizijskoj seriji 'Teen Titans Go!' producentskih kuća Warner Bros. Animation i DC Entertainmenta u suradnji s Cartoon Networkom.

Nakon  'The Powerpuff Girls Movie' (2002.) i 'The Lego Ninjago Movie' (2017.), ovo je treći kinofilm baziran na animiranim serijama Cartoon Networka. Nicolas Cage posudio je glas Supermanu, voditelj Jimmy Kimmel Batmanu, pjevačica Halsey Wonder Woman, glumice Kristen Bell Jade Wilson, a Tara Strong Raven. Zanimljivo je kako je Nicolas Cage zamalo postao Čovjeka od čelika u filmu „Superman Lives“, redatelja Tima Burtona, no zbog produkcijskih problema, taj je film bio otkazan.

U filmu 'Teen Titans Go! to the Movies' Teensima se čini kako baš svi superjunaci imaju svoje filmove, svi osim njih. Vođa Robin je odlučio to ispraviti i probat će navesti najbolje holivudske redatelje da ih primijete. S nekoliko ludih ideja Teen Titans odlaze u Tinsel Town kako bi ostvarili svoje snove. No, odlučnoj ekipi se na putu nađe supernegativac i njegov suludi plan da osvoji Zemlju.

Pogledajte trailer 'Teen Titans Go! to the Movies' čija je premijera 27. srpnja.

Nicolasa Cagea gledajte u akcijskom trileru "Hrid" u petak u 20 sati na RTL-u.

Reci što misliš!