Novosti
Rose glumi u novoj horor seriji Stephena Kinga

'Castle Rock'

Rose glumi u novoj horor seriji Stephena Kinga

Pogledajte trailer za jednu od najiščekivanijih serija ove godine.

Warner Bros. Television i Hulu objavili su finalni trailer za novu psihološku horor seriju 'Castle Rock'. Radnja serije temelji se na pričama Stephena Kinga, koji i predvodi scenaristički tim serije, a prati živote čudnih likova koji žive u fiktivnom gradu Castle Rocku. Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju vidjeti suradnju majstora akcije, drame i znanstvene fantastike J. J. Abramsa (redatelj i producent 'Zvjezdanih ratova') i apsolutnog kralja misterija, trilera i horora Stephena Kinga.

Obožavateljima Kingovih književnih djela poznato je da je Castle Rock jedno od najčešće spominjanih fiktivnih mjesta. Gradić Castle Rock prvi put je spomenut 1979. godine u romanu ‘The Dead Zone’, zatim u romanima ‘Doctor Sleep’ iz 2013. i ‘Revival’ iz 2014. Naziv je King uzeo iz kultne knjige Williama Goldinga iz 1954. 'Gospodar muha' u joj je Castle Rock ime planine.

Melanie Lynskey u seriji glumi Molly Strand, ženu s rijetkim medicinskim poremećajem, koja jedva preživljava kao agentica za nekretnine u gradu gdje je svaka treća kuća mjesto nečije najneobičnije noćne more. Uz nju u seriji glume Scott Glenn, Bill Skarsgård i Sissy Spacek.

Pogledajte trailer za seriju „Castle Rock“ koja će premijerno biti prikazana na Comic Conu u San Diegu 20. srpnja.

Melanie Lynskey kao Rose gledajte u seriji „Dva i pol muškarca“ od ponedjeljka do petka navečer na RTL2.

Reci što misliš!