Novosti
Modna bajka popularnog dvojca ELFS

FOTOGALERIJA

Modna bajka popularnog dvojca ELFS

Aktualnu kolekciju za žene za sezonu proljeće/ljeto 2018., nazvanu Timeless, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su prije nekoliko mjeseci samostalnom revijom, okruženi cvijećem u čarobnom Botaničkom vrtu u Zagrebu, a dolaskom toplijih dana, kucnuo je čas i za lansiranje male ljetne kampanje!

Pred redateljski objektiv fotografa Danijela Galića ovaj put stala je predivna Ema Kovač, hrvatska manekenka s dugogodišnjom milanskom adresom. 

Sada su Ivan i Aleksandar pripremili nove lookove kojima na najbolji način demonstriraju kako će izgledati dugo toplo ljeto na vrućem asfaltu. Njihove kreacije oduvijek su sinonim za opuštenu i koketnu ženstvenost pa kombinacije koje predstavljaju u kampanji  portretiraju taj poželjni, atraktivni stil.

Osim raznolikih motiva tkanina, ELFS ima haljine koje karakterizira suprotnost jer dizajneri izmjenjuju bogate haljine s mnoštvom raskošnih detalja s onima krajnje pročišćenih linija koje naglašavaju žensku siluetu.
U kolekciji dostupnoj u impresivnom novootvorenom storu u Amruševoj ulici nalaze se poslovni i svečani lookovi, damske, ali i djevojački razigrane kombinacije za svaki dan. Kako smo se i naviknuli, ELFS djevojka ima sto lica, prati trendove i ovog je ljeta iznimno romantična. Za posao i formalne prigode bira jednostavne kombinacije decentnih dužina, poput kompletića sa suknjom i jaknicom, a za svečane i ležerne prigode odlučuje se za maksi haljine koje ove sezone nisu samo u cvjetnom izdanju.

Kako bi Ema zablistala u najboljem izdanju, pobrinula se vizažistica Nabilah Harron - djevojka koja je već odavno zapela za oko poznatom modnom dvojcu - u što smo se uvjerili i na njihovim društvenim mrežama, kao i na posljednjoj reviji! Da bi svaka vlas bila na svom mjestu, pobrinuo se mladi i talentirani Marko Costantini.

ELFS Fotogalerija

Sudeći po prvom pogledu na ovu neodoljivu modnu priču - i vi ćete usmjeriti pogled u ovom smjeru i jasno je za koji domaći potpis ćete se opredijeliti!

Reci što misliš!