Novosti
Tko je novi dečko Denise Richards zbog kojeg je susjedi 'digla tlak'?

Aaron Phypers

Tko je novi dečko Denise Richards zbog kojeg je susjedi 'digla tlak'?

Bivša supruga Charlieja Sheena sreću je pronašla u zagrljaju zgodnog kolege i susjeda.

Holivudska glumica Denise Richards posljednjih mjeseci na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojim novim dečkom, glumcem Aaronom Phypersom.

Nakon raznih drama s bivšim joj mužem Charlijem Sheenom lijepo je vidjeti kako na svim fotografijama lijepa glumica jednostavno blista.

Zanimljivo je kako su Denise i Aaron do nedavno bili susjedi. Aaron Phypers bivši je suprug „Kućanice“ Nicollette Sheridan s kojom je bio samo pola godine u braku, a u sudskim spisima naveo je kako traži razvod zbog nepomirljivih razlika.

Prije par mjeseci Nicollette je na vrlo neugodan način doznala da njezin bivši hoda sa zgodnom susjedom. Vidjevši da je u blizini njezina doma, u njihovom zatvorenom kvartu Hidden Hills, parkiran Aaronov auto, zvala je osiguranje da imaju nepozvana uljeza koji je sigurno kriomice ušao u kvart. No, uslijedilo joj je vrlo neugodno iznenađenje kad je saznala da on tamo nije zbog nje, već je gost susjede Richards.

Za razliku od Nicollette, Denise je presretna Aaronom, toliko da je prošlog mjeseca objavila njegovu fotogafiju dok spava i napisala: „Bez riječi… Oprostite, ali ja sam 'lucky bitch'“.

Denise Richards gledajte u TV premijeri filma "Kuća lude tetke" u petak u 22:50 na RTL-u.

Reci što misliš!